Publicerad i fårinteluft, Okategoriserade, Romance

Romance – nya äventyr!

Så otroligt spännande! När jag startade min hemsida, gjorde jag det med underrubriken ”romance and erotica”. Fram tills nu har det mest blivit erotik, men jag har från början haft i tankarna att skriva en annan genre, en där tyngden ligger på ett annat plan än erotiken, men där heta scener gärna får krydda tillvaron emellanåt.

Nu är det alltså dags! I dag kan jag avslöja mitt romance-projekt som faktiskt blivit till en hel roman. Hos Bookea har jag fått chansen att skriva tio delar, ungefär som en teveserie, som tillsammans utgör Får inte luft. Till en början kommer den som ljudbok, inläst av sköntalande Sara Larsson, kanske dyker den också upp som ebok, men förhoppningen är förstås att den så småningom ska ges ut även som pappersbok.

4 december är det dags för första delen, sedan kommer en ny del varje fredag, alltså i tio veckor. Jag hoppas att du och många, många andra vill följa med på den resan.

Får inte luft handlar om Saga, som precis fattat det livsavgörande beslutet att skiljas från sin man och att skaffa sig ett bättre liv, kanske med någon annan, och om Niklas, rejält om skakad av livet och med sin diagnos som en skugga vilande över honom.


Del 1:

Saga kunde inte andas. Förhållandet med Anders kvävde henne – hon måste ut, hon måste ge livet innehåll och det måste ske nu. Huset skulle säljas och den unge, snygge mäklaren Gustaf gjorde bara saken än mer brådskande, han och besöken på Tinder.

Niklas hade hittat sitt drömhus, ett ruckel med sjötomt som han la all tid på att renovera. Dottern Hanna var inte lika förtjust och ingen var gladare än exfrun Annika när Hanna bestämde sig för att flytta till mamma på heltid. Men breven Niklas hittade i ett hål i väggen fick honom att tänka på annat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s