Publicerad i Okategoriserade

Nova 1 på åtta språk

Fantastiskt! Nu finns den första novellen om Nova på åtta språk: svenska, danska, engelska, tyska, holländska, spanska, polska och finska – så otroligt roligt. Man blir alldeles varm ända in i hjärteroten!

Vad kommer härnäst? På flera språk (förutom svenska) finns även del två och tre (engelska, tyska, holländska, spanska).

Novas jakt på den eller dem som satte henne i fängelse fortsätter. Nästa vecka kommer sjätte delen som ebok och snart följer förstås ljudboken. Sjunde delen skickade jag till förlaget så sent som i morse. Bara tre delar kvar att skriva. Ska Nova finna den skyldige och vilka äventyr råkar hon ut för på vägen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s