Publicerad i erotica, erotik, nova, Okategoriserade

Het weerzien & Sap as audiobooks

On the 29 January, you can listen to the first 2 short stories about Nova in Dutch! So excited to hear these two in a language that I don\t know at all 😉

”Drie jaar lang zat Nova in de gevangenis voor een misdaad die ze niet had begaan. Nu is ze ontslagen en bereid om alles te doen om wraak te nemen. Ze onderzoekt elk detail van haar zaak en zoekt overal naar nieuwe aanwijzingen. Intussen begint ze haar nieuwe vrijheid te verkennen… In de sportschool ontmoet ze in de mannenkleedkamer de blonde en goed getrainde Simon en in haar oude buurtrestaurant wordt het een vrijpostige hereniging met ober Gio en zijn lekkere kontje… Na drie jaar is ze meer dan klaar voor haar seksuele comeback. Zal Nova vinden wat ze zoekt, zowel in als buiten het bed?
Het weerzien is een novelle in het genre van erotic noir – thrillers met erotische elementen. Emma Silver is het pseudoniem van een bekende auteur van wie de boeken in verschillende talen zijn vertaald. De auteur schrijft graag over relaties, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Met de serie over Nova verkent Emma een ”nieuw genre, erotic noir, waarin ze erotiek combineert met een flinke dosis spanning.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s